01 button

HR Üzleti

partner

szolgáltatás

HR Üzleti partner szolgáltatás

HR üzleti partner szolgáltatásunk alapvetően a személyügyi/humán erőforrás tevékenység vagy bizonyos résztevékenységei kiszervezése. Olyan vállalatoknak lehet előnyös, amelyek vagy nem rendelkeznek belsős, HR-el foglalkozó munkatárssal, azonban a cég mérete és/vagy tevékenységének összetettsége már megkívánja a HR folyamatok kezelését, vagy a már rendelkező HR munkatárs mellett szükségesnek gondolják külsős HR szakértelem bevonását is szervezeti ügyeik intézésébe.

A legalapvetőbb résztevékenység a munkajogi kitettség minimalizálása, mely folyamatos együttműködést igényel. Ilyenkor egy előzetes átvilágítás után az üzletmenet szerinti munkajogi dokumentumok folyamatos elkészítését biztosítjuk (munkaszerződések, munkaszerződés módosítások, munkaköri leírások stb.), hogy vállalkozása a törvényi szabályozásoknak megfelelően működhessen. Ezzel együtt tanácsot tudunk adni egyéb ad-hoc vagy visszatérő kritikus munkajogi/munkaügyi kérdésben is (pl. rosszul teljesítő munkaerő kezelése, túlmunka szabályozása, stb.)

A fenti jogi tevékenységen túl a HR üzleti partner szolgáltatás részét képezheti a cégvezetőt segítve a munkaerő kiválasztási folyamat megtervezése, munkaköri profilok létrehozása, a különböző keresések alatti előszűrés elvégzése, interjúk lebonyolítása az előre egyeztetett munkaköri profilnak megfelelően, hogy a döntéshozó (általában a cégtulajdonos vagy cégvezető) a minimális időbefektetéssel, de a lehető legtöbb információ birtokában hozhasson meg a döntést egy új munkatárs felvételéről. Mindezen tevékenységek minimálisra csökkentik az üres munkakör okozta hatékonyság kiesést valamint az ezzel járó járulékos költségeket is.

Ezen túlmenően HR üzleti partner szolgáltatás része lehet például a létező bérstruktúra átvilágítása, egy új bérezési/jutalmazási rendszer kialakítására vonatkozó javaslattétel, vagy a törvényi megfelelés szerinti pótlékrendszer kialakítása.

A fenti példákon túl segítséget tudunk nyújtani problémás munkavállaló kezeléséhez is, vagy annak meghatározásához, hogy a szervezeten belül, például az értékesítői csapat tagjai közt a képességek, készségek milyen összetétele és/vagy fejlesztése szükséges az üzleti eredményességhez.

A HR üzleti partner szolgáltatás keretein belül többféle részfeladat ellátását is tudjuk biztosítani, rugalmasan alkalmazkodva adott partner igényeihez és tevékenységének komplexitásához.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy kérdése lenne a HR üzleti partner szolgáltatásunk részleteivel kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

02 button

Személy-

ügyi/HR

rendszer-

fejlesztés

03 button

Vezetői

Készség-

és tudás-

fejlesztés

04 button

Szervezet-

fejlesztés

   
   
   
   
   
   

Rólunk

Elérhetőségeink

Partnereink

Aktuális

Cégünk alapvetően kis- és középvállalkozások számára kínál vállalatra szabott személyügyi/humán erőforrás szolgáltatásokat. Portfóliónk különböző elemei azonban bármilyen méretű vállalkozás számára igénybe vehetők.

HR4B Betéti Társaság

2112 Veresegyház, Erkel Ferenc u. 18/A.
Tel.: +36703837411

Kapcsolattartó: Kéri-Horváth Nándor
E-mail: info@hr4b.hu
Cégjegyzékszám: 13-06-068734
Adószám: 25175710-1-13
Bankszámlaszám: K&H Bank Zrt. 10402991-50526775-87661005